Teploměr digitální vpichovací 1503

Digitální vpichový teploměr na maso 14.1503 KÜCHEN-CHEF je určený pro kontrolu teploty masa při jeho přípravě. Pomocí vpichového čidla teploměr zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a v jeho okolí. Díky nastavitelnému teplotnímu alarmu Vás upozorní, jakmile je maso dostatečně upečené. Teploměr lze postavit na rovnou podložku nebo upevnit na zeď pomocí magnetu umístěného na zadní straně.
Vhodný zejména na přípravu masa a drůbeže. Použitelný do trouby i na gril. Vhodný také k vaření za nízkých teplot.

Vpichový teploměr je také velmi užitečný pomocník pro domácí či zahradní grilování. S jeho pomocí budou vaše steaky propečené vždy přesně podle vašeho přání a dokonale šťavnaté.

Proč je potřeba přístroj, který měří teplotu uvnitř masa?
Podle tloušťky steaku a především podle použitého zdroje tepla se výrazně mění doba potřebná k dosažení
požadovaného stupně propečení steaku. 2,5 cm vysoký steak "rare" může být hotov při vysoké teplotě již po 6-8
minutách, 5 cm vysoký steak s kostí "medium" může při střední nebo nižší teplotě vyžadovat i 20 až 30 minut
přípravy.

Technické informace

  • Rozsah měření teploty: 0 °C až +300 °C
  • Rozlišení: 1 °C
  • Provedení: bílý plast s šedými tlačítky, jehla vyrobena z kovu, opletený kovový kabel
  • Kabel: délka 1 m, odolný vysokým teplotám do 380 °C
  • Baterie: 1x 1,5V AAA baterie (součást balení)
  • Rozměry: 72 x 24 x 87 mm
  • Hmotnost: 112 g (včetně baterie)

Parametry výrobku:

Teplotní rozsah 0..+300 °C
EAN 4009816024435
Ke stažení: Teplomer_vpichovaci_1503_navod_cz.pdf
Cena: 795 Kč (bez DPH)
Cena: 962 Kč včetně DPH 21 %
Do košíku

Volitelné příslušenství

Id: 15474,